Internetloos Kirgizië

with Geen reacties

Prachtig, gek land

De godganse dag loeren naar schermpjes, ik ben er niet dol op. Dus als er een keer geen verbinding is: stiekem best lekker! Deze zomer had ik geluk. Twee weken was er geen elektriciteit, laat staan internet. De internetloze periode vond plaats in Kirgizië. Een prachtig maar gek land dat geheel in handen bleek te zijn van de Russen. Via de achterdeur weer binnengekomen, nadat ze er in 1991, toen Kirgizië onafhankelijk werd, waren uitgegooid. De landschappen daar waren bijna onbevattelijk mooi. Intussen ben ik na nog een stuk of zes buitenlandse verblijven (zwaar leven!) alweer een paar dagen neergedaald achter de computer. Het is even wennen. Maar met enige vertraging komen er nu weer nieuwe dingen op de site, van Groningen tot Gargano, van Wisant tot Santiago. Dat is dan weer het voordeel. Hier alvast een voorproefje uit Kirgizië.

Meer foto’s vind je hier